Open

Over ons

Over ons


Garage De Bruijn, ook bekend als Automobielbedrijf George de Bruijn, is een begrip in Honselersdijk en omstreken. En dat is niet voor niets. Met ruim een halve eeuw vakmanschap en ervaring bieden wij u deskundigheid en service. Bij ons staat de klant nog ouderwets centraal. Wij geven niets om uiterlijke schijn of schreeuwende reclames, we houden onze producten en diensten liever betaalbaar. Op die manier weten onze klanten altijd wat zij van ons kunnen verwachten!
Ook een keer kennis maken? Komt u gerust langs aan de Groenelaan 7 in Honselersdijk. Op deze pagina leest u meer over ons autobedrijf en over onze historie. Ook ontdekt u waarom wij zo vol zijn van de Volvo!

Carteam Garage De Bruijn

Historie

Garage De Bruijn is een familiebedrijf dat vakmanschap, degelijkheid en service combineert met vooruitgang. Vader George de Bruijn is de grondlegger van het bedrijf. De liefde voor de auto zat er vroeg in bij hem. Al toen hij uit militaire dienst kwam, ging hij aan de slag als automonteur. Vrij snel ontstond het idee om een eigen garage te beginnen. De loods in het bloembollenbedrijf van zijn vader in Naaldwijk was een ideale startplaats. Doordat de garage vrij snel groeide in de jaren zestig ontstond de behoefte aan een groter pand. Aanvankelijk werd dat gevonden bij voormalig taxibedrijf Jan Fransen maar de groei was niet te stuiten dus George de Bruijn ging op zoek naar een nieuw pand.


Automobielbedrijf George de Bruijn

In 1967 opende Automobielbedrijf George de Bruijn de deuren aan de Groenelaan in Honselersdijk, de plek waar menig automobilist nog steeds kan rekenen op deskundig vakmanschap en klantgerichte service. Het bedrijf groeide al snel uit tot een begrip en werd hét autobedrijf in het Westland. Ook bleef George de Bruijn de zaak uitbreiden door de jaren heen. Naast de garage, de werkplaats en een benzinestation kwam er bijvoorbeeld een showroom bij en kantoren.

Familiebedrijf

De kern van het familiebedrijf is door alle jaren heen onveranderd gebleven. George de Bruijn zelf werkt nog steeds als monteur terwijl mevrouw de Bruijn ook meewerkt in het bedrijf. Dochter Clementine groeide op in de zaak. Zij combineerde een bedrijfseconomische studie met techniek waardoor zij haar vader kon opvolgen en de continuïteit van het bedrijf kon waarborgen. Clementine kan zich APK-keurmeester noemen en draait haar hand niet om voor kleine ingrepen onder de motorkap.
Samen met haar vader en moeder vormt Clementine het hart van het bedrijf dat klanten op de eerste plaats heeft staan. Met hun auto’s natuurlijk! Ook ontdekken wat Garage De Bruijn kan betekenen voor u en uw auto? Kom bij ons langs om kennis te maken, u bent van harte welkom.
Meer lezen over ons autobedrijf? Lees dan alles over de liefde voor Volvo.

Carteam Garage De Bruijn
Auto onderhoud

Waarom Carteam Garage De Bruijn?

Bij Carteam Garage De Bruijn staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Garage De Bruijn is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN