Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Garage De Bruijn

Graag heten we u welkom bij Garage De Bruijn, ook bekend als Automobielbedrijf George de Bruijn, al meer dan vijftig jaar hét adres voor verkoop, onderhoud en reparatie van elk type auto. Als autobedrijf in het Westland (Honselersdijk) combineren we ouderwetse service en vakmanschap met een compleet pakket aan diensten. Van onderhoud en reparatie tot APK en servicebeurt, u kunt ervoor terecht bij ons. Hetzelfde geldt bij ruitschade. Die hebben we dezelfde dag gerepareerd, net als andere kleine reparaties. Op kleine reparaties kunt u vaak gewoon even wachten – met een kopje koffie natuurlijk – terwijl wij voor u aan de slag gaan. Voordat u het weet bent u weer op weg!
Maar dat is nog niet alles. Wij verkopen bijvoorbeeld ook auto-onderdelen én alle merken auto’s, zowel nieuwe als gebruikte. Liever begeleiding bij de aankoop van een auto elders? Dan bent u bij Garage De Bruijn ook aan het goede adres. Wij kijken met u mee en helpen u te beslissen over de juiste auto voor u.

OVER ONS

team egel
Carteam Garage De Bruijn

Alle merken En alle types

Carteam Garage De Bruijn in Honselersdijk: goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Garage De Bruijn! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Ronald van der Pas
Ronald van der Pas
Heel prettig bedrijf. Ze denken met je mee, zijn vriendelijk en professioneel. Mijn auto is weer uitstekend gerepareerd voor een prima prijs.
Jan Goeijenbier
Jan Goeijenbier
1e indruk is uitstekend. Zeer gemotiveerd en ervaren familie leidt dit bedrijf. Correcte schrijfwijze is net als op hun pand: Garage De Bruijn.
Menno van Schaick (Master)
Menno van Schaick (Master)
Super vriendelijke mensen. Ik ben hier geweest voor een apk en onderhoudsbeurt. Naar mijn indruk een klein familiebedrijf van mensen op leeftijd, ook echte autoliefhebbers. Ik ben er zeer goed geholpen tegen een schappelijke prijs. Dit is één van de weinige garages die ik heb bezocht waar ik niet het gevoel kreeg dat ik uitgeknepen werd. Het is een garage waar ik gegarandeerd nog vaker terug zal komen. Kortom, 5 sterren meer dan waard.
Bianca van Zanten-Mesker
Bianca van Zanten-Mesker
Goeie garage. Betrokken. Grappig, factuur gaat nog met de post/fiets😀. Netjes overleggen alvorens reparaties uit te voeren.
Wim Vollebregt
Wim Vollebregt
Top service, zeer klantvriendelijk, wordt goed meegedacht. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
Bekijk beoordelingen