Volvo

Alle auto’s zijn mooi, maar het hart van George de Bruijn gaat altijd sneller kloppen van een mooie Volvo. Of laten we zeggen van de Volvo, want Volvo’s zijn altijd mooi. Dát hoef je een Volvo-liefhebber niet uit te leggen. Of het nou zijn degelijkheid is, de wegligging, de schoonheid onder de motorkap, de afwerking van de auto, de rust die de wagen uitstraalt… Zegt u het maar! Iedere liefhebber weet dat de schoonheid van de Volvo in vele aspecten zit. Of je ‘m nu als gezinsauto gebruikt, alleen voor zakelijk gebruik of om af en toe mee te toeren, de Volvo is er altijd voor u.

Grondlegger George de Bruijn zal zichzelf geen Volvo-specialist noemen maar iedereen die hem kent weet: hij weet er wel héél veel vanaf! Vraag maar eens naar de klassieker…

Volvorijders

Volvorijders worden met nadruk uitgenodigd om hun auto te laten nakijken, onderhouden of repareren door Garage De Bruijn. Uw auto is hier in vertrouwde en deskundige handen.

Van plan om een Volvo te kopen? Nieuw of een occasion? Laat u door Garage De Bruijn begeleiden. Wij staan graag voor u klaar als u ook vol bent van de Volvo! Zoals de Volvo staat voor degelijkheid en betrouwbaarheid, zo staan wij dat ook. Graag tot ziens bij Garage De Bruijn, Groenlaan 7, Honselersdijk.

volvo

Meer weten over wat wij voor u en uw Volvo kunnen betekenen? Bel ons op 0174 630318 of vul het contactformulier in. Langsrijden mag ook altijd. De koffie staat klaar.