Ruitschade auto

U heeft ruitschade aan uw auto, een ster in uw ruit of uw voorruit moet in zijn geheel worden vervangen. Garage De Bruijn staat tot uw dienst. Rij even langs zodat wij kunnen helpen bepalen wat er moet gebeuren met uw ruit of bel ons om de mogelijkheden te bespreken. Bij ons geen luide reclame maar gedegen vakmanschap die de ruitschade of ster vakkundig verhelpt. Dat hoeft niet heel veel tijd te kosten. U krijgt betrouwbaar advies waarbij uw belang voorop staat.
Hetzelfde geldt bij vervanging van uw voorruit. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Ster in ruit

Een ster in uw vooruit kan vervelende situaties geven. De ster kan onder invloed van weersomstandigheden veranderen in een barst en dan bent u verder van huis. Ook kan de ster op een vervelende plek zitten die uw zicht op de weg beperkt. Een ongewenste situatie. Laat u een ster op tijd repareren dan voorkomt u vaak erger. En let op: vaak valt de reparatie onder uw verzekering. Kijk uw polis er op na.
Wilt u zeker weten dat de ster in uw voorruit goed en vakkundig wordt gerepareerd, maakt u dan een afspraak bij Garage De Bruijn. Wij helpen u graag. Wij maken gebruik van hoogwaardig reparatiemateriaal dat wij vakkundig inzetten bij ruitschade auto om het euvel blijvend te verhelpen. Degelijk en betrouwbaar, zoals u gewend bent van ons.

Voorruit vervangen

U heeft onverhoopt een nieuwe voorruit nodig. Daarvoor kunt u terecht bij Garage De Bruijn. Voor elke merk en type auto, wij staan voor uw klaar zodat u snel weer zorgeloos de weg op kunt na ruitschade auto. Garage De Bruijn, ook voor vervanging van uw autoruit.

Voorkomen is beter…

Een ongeluk zit in een klein hoekje maar er zijn natuurlijk altijd manieren om te voorkomen dat u ruitschade krijgt aan uw auto. Hou bijvoorbeeld goed afstand van auto’s voor u. Het zal niet de eerste keer zijn dat een opvliegend steentje een ster in uw ruit veroorzaakt, of erger… Kijk ook uit bij het inladen van de achterbak en bij het dichtslaan van de auto-klep. Het gebeurt geregeld dat er onverhoopt iets scherps uitsteekt dat schade aan uw ruit veroorzaakt.