Reparatie auto

Heeft u een reparatie nodig aan uw auto? Welk merk u ook rijdt, Garage De Bruijn staat klaar voor u. Omdat wij zijn aangesloten bij de BOVAG én omdat we kennis en ervaring combineren met vakmanschap kiest u bij ons voor zekerheid. Uw auto is bij ons in goede handen. Onze werkplaats beschikt over alle moderne apparatuur die nodig is om u goed van dienst te kunnen zijn.

 

debruin-23

Samen met u nemen we door wat aan uw auto gerepareerd moet worden en geven we een schatting van de tijd die we daarvoor nodig hebben en van de reparatiekosten. Op die manier voorkomen wij dat u voor verrassingen komt te staan. Mocht tijdens de reparatie aan uw auto blijken dat er iets anders of meer aan de hand is dan laten we dat natuurlijk tijdig aan u weten.
Alle werkzaamheden worden op de rekening gespecificeerd. Is u iets niet duidelijk, dan leggen we het graag aan u uit. Garage De Bruijn staat al jaren voor klantvriendelijkheid én klanttevredenheid. U en uw auto staan bij ons voorop! Daarbij staan wij garant voor eerlijke prijzen. Wij rekenen geen overhead-kosten zoals een dure receptie of boekhoudafdeling. Bij ons betaalt u alleen de daadwerkelijk gewerkte tijd die we aan de reparatie besteden. Dus: reparatie auto? U weet waar u moet zijn!

Garantie op reparatie

Garage De Bruijn geeft als BOVAG-garage standaard drie maanden garantie op een reparatie. De garantie geldt voor elke reparatie die is uitgevoerd en voor de materialen en onderdelen die zijn gebruikt. Zo garandeert Garage De Bruijn dat u zorgeloos kunt rijden. Dat is precies wat u van ons mag verwachten!

Meer weten over reparatie auto? Bel ons op 0174 630318 of vul het contactformulier in. En zoals gezegd: langsrijden mag ook altijd. De koffie staat klaar.

Tip: U heeft fabrieksgarantie op uw nieuwe auto? Ook in dat geval kunt u bij ons terecht voor reparaties. Goedkoper dan bij de merkdealer en met vakmanschap en service!