Aanbod tweedehands auto’s

Bij Garage De Bruijn kunt u terecht voor goede occasions. Via de volgende link vindt u ons actuele aanbod tweedehands auto’s.
Onze occasions worden afgeleverd met BOVAG-garantie, APK en een onderhoudsbeurt. Omdat wij pas tevreden zijn als u het bent!
Ziet u in het aanbod occasions niet wat u zoekt? Dan zoeken wij graag een geschikte andere tweedehands auto voor u. Geef ons uw wensen door en we gaan voor u aan de slag binnen aanbod tweedehands auto’s. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij iedere klant goed op weg helpen bij het zoeken naar de juiste occasion. Ook begeleiden wij klanten bij de transactie zodat zij niet achteraf voor vervelende verrassingen komen te staan. U zult niet de eerste zijn die zich laat misleiden! Wij weten precies waarop u moet letten en kijken indien nodig de gewenste auto eerst na voor u. Kom gerust langs bij ons om de mogelijkheden door te nemen. Een afspraak maken hoeft niet. Maakt u wel een afspraak dan weet u zeker dat we de tijd hebben. Immers, u koopt niet elke dag een auto maar wij begeleiden al jaren klanten op dit gebied. Wij weten precies waar u op moet letten bij een occasion!

Hulp bij aankoop occasions

Bij het kopen van een tweedehands auto of occasion komt meer kijken dan u denkt. Garage De Bruijn denkt niet alleen mee en kijkt ook niet alleen mee. Wij adviseren u en begeleiden u indien gewenst van A tot Z. Van de eerste mogelijkheden en de proefrit tot het onderhandelen en het overzetten van het kentekenbewijs. Want weet u waar u allemaal over moet nadenken bij de aanschaf van een auto? En wat u checken of nakijken? U kunt op Garage De Bruijn rekenen. Tegen scherpe prijzen, dat spreekt voor zich, want bij ons staat de klant centraal. Meer weten over onze tweedehands auto’s of occasions of wat wij voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar de perfecte auto voor u? Bel ons op 0174 630318 of vul het contactformulier in. Langsrijden mag ook altijd.