Kleine servicebeurt

Voor een kleine servicebeurt aan uw auto kijkt de monteur onder meer naar de olie, vervangt het filter en kijkt naar onderdelen als remmen, uitlaat, accu en lichten. Op die manier weet u dat u veilig op weg bent en niet voor verrassingen komt te staan. Wij raden u om die reden dan ook aan een kleine servicebeurt nooit uit te stellen. Tijdens de kleine servicebeurt kunnen eventuele problemen namelijk ook vroegtijdig worden gesignaleerd en verholpen voordat dit tot grotere problemen gaat leiden. Bij Garage De Bruijn kunt u rekenen op ruim vijftig jaar ervaring met alle auto-merken. U bent van harte welkom om te informeren naar de mogelijkheden bij Garage De Bruijn.

Vrijblijvend advies

Hoe vaak moet uw auto naar de garage voor een kleine servicebeurt? Dat scheelt per model. Kijkt u in het instructieboekje van uw auto voor meer informatie. De meeste nieuwe auto’s geven zelf een melding op het dashboard als het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Het is handig om ook rekening te houden met uw rijgedrag. Maakt u veel ritten? Korte of juist lange? Het speelt allemaal mee.
Twijfelt u of wilt u vrijblijvend advies over de frequentie van een servicebeurt? Komt u dan langs bij Garage De Bruijn voor overleg en een goed advies. Sla liever geen onderhoudsbeurten over om geld te besparen. U bent uiteindelijk veel duurder uit als kleine gebreken te laat worden opgemerkt. Ook draagt het bij aan de verkeersveiligheid, zeker bij extreme weersomstandigheden. In donkere en winterse maanden zijn versleten banden en gebrekkige verlichting bijvoorbeeld een groot verkeersveiligheidsrisico. Een kleine onderhoudsbeurt kan dat al voorkomen. Wij staan graag voor u klaar!

Tip: Kies een handig moment voor uw onderhoudsbeurt! Bijvoorbeeld voor de vakantie of voor de winter. Of als u een afspraak maakt voor de APK.

bovagrdw_erkend_bedrijf

 

 

 

Meer weten over de kleine servicebeurt? Bel ons op 0174 630318 of vul het contactformulier in. En zoals gezegd: langsrijden mag ook altijd. De koffie staat klaar.