Grote servicebeurt

We legden al uit: bij een kleine servicebeurt ververst de monteur de olie, vervangt het filter en kijkt naar onderdelen als remmen, uitlaat, accu en lichten. Garage De Bruijn controleert bij een grote servicebeurt onder meer ook het koelsysteem en de wielophanging van uw auto. Bovendien krijgen de remmen een schoonmaakbeurt en worden bougies, lucht- en brandstoffilters vervangen.
De voordelen van een grote onderhoudsbeurt of grote servicebeurt zijn net als bij de kleine beurt van groot belang. U weet zeker dat u veilig rijdt en u voorkomt ongewenste verrassingen. Ook tijdens de grote servicebeurt kunnen wij vroegtijdig problemen signaleren en oplossen voor u. Servicegerichtheid staat immers voorop bij Garage De Bruijn.

Vrijblijvend advies grote servicebeurt

Hoe vaak is een grote servicebeurt nodig aan uw auto en moet u naar de garage? Dat scheelt bij de grote onderhoudsbeurt per model. Kijkt u in het instructieboekje van uw auto voor meer informatie. De meeste nieuwe auto’s geven zelf een melding op het dashboard als het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Het is handig om ook rekening te houden met uw rijgedrag. Rijdt u veel? Staat u vaak in de file? Dan zult u vaker een onderhoudsbeurt of servicebeurt nodig hebben.
Twijfelt u of wilt u vrijblijvend advies over de frequentie van een servicebeurt? Komt u dan langs bij Garage De Bruijn voor overleg en een goed, vrijblijvend advies. Wij staan graag voor u klaar!
Wij raden onze klanten aan zelf geregeld de banden te controleren. Hetzelfde geldt voor de verlichting, oliepeil en de koel- en ruitenwisservloeistof. Bent u niet zo technisch aangelegd dan doet Garage De Bruijn het graag voor u. Maak een afspraak of rij even langs. Vaak hebben wij wel even tijd om meteen voor u te kijken. En bij alle servicebeurten geldt: wij voeren ze uit voor een eerlijke prijs.

Meer weten over de grote servicebeurt? Bel ons op 0174 630318 of vul het contactformulier in. En zoals gezegd: langsrijden mag ook altijd. De koffie staat klaar.

Tip: Kies een handig moment voor uw onderhoudsbeurt! Bijvoorbeeld voor de vakantie of voor de winter. Of als u een afspraak maakt voor de APK.