Auto verkopen

U wilt uw auto verkopen? Ook dan kunt u terecht bij Garage De Bruijn. Wij bemiddelen graag bij de verkoop van uw occasion. Daarbij kunt u rekenen op ruim een halve eeuw ervaring en vakmanschap waarbij u als klant centraal staat. Geen mooier moment als vraag en aanbod bij elkaar komen en klanten tevreden de deur uitgaan. Bij de verkoop van uw auto kijken wij naar de technische staat en kunnen wij u goed adviseren over bijvoorbeeld de prijs die u kunt vragen. Moet u alleen afgaan op de dagwaarde of niet? Inruilen bij de dealer of voor een aantrekkelijker aanbod gaan? Wilt u particulier verkopen of via ons? Wie weet weten we al een koper voor u. Wij kennen de markt en weten wat er te koop is. Graag zijn we u daarmee van dienst.

Gemak

Bij een auto verkopen komt meer kijken dan u misschien denkt. Hoe biedt u uw auto aan? Wat moet u allemaal vermelden in een advertentie? En als de auto eenmaal te koop staat? U krijgt te maken met het contact met mogelijke kopers en bezichtigingen, tot het laten maken van een proefrit en het onderhandelen over de prijs. En wat dacht u bijvoorbeeld van het opstellen van een koopovereenkomst en andere verplichtingen die gelden bij de verkoop van een auto?
Garage De Bruijn informeert niet alleen, u kunt de verkoop ook aan ons overlaten. Een deel of alles, de keuze is aan u. Wij adviseren u graag als u het zelf wilt doen en wij nemen het graag uit handen als u voor gemak kiest. Kom daarom gerust langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken als u uw auto wilt verkopen. U kunt ook het contactformulier invullen of ons bellen op nummer: 0174 630318.

Tip: Auto verkopen? Wij kennen de markt en helpen u graag om de beste prijs te krijgen voor uw auto.